Training

Wil jij slimmer communiceren en je krachtiger gedragen?

Cactus biedt een breed scala aan maatwerktrainingen. De overeenkomst tussen deze trainingen is dat ze gaan over communicatieve vaardigheden en gedrag. Nieuwe vaardigheden en gedrag zijn bijvoorbeeld nodig omdat de markt het vraagt, je organisatie in ontwikkeling is of omdat je een nieuwe rol hebt gekregen. Je wilt het juiste effect bereiken en daarvoor ben je op zoek naar handvatten voor slimme communicatie en gedrag dat je daarbij helpt.

Denk bijvoorbeeld aan een training:


Persoonlijk Leiderschap


Invloed Vergroten


Grip op je werk

Heb je zin in een energieke bijeenkomst met je team of organisatie?

Bij sommige bijeenkomsten wil je zelf je ‘handen vrij’ hebben en onder begeleiding van een ervaren facilitator met elkaar in gesprek gaan. Omdat het een ingewikkeld onderwerp is, omdat er in korte tijd veel moet gebeuren of omdat een objectieve partij je een extra impuls kan geven. Cactus maakt met jouw input een programma voor je bijeenkomst waarin frisse en praktische werkvormen helpen het resultaat te bereiken.

Denk bijvoorbeeld aan:


(Dag)voorzitterschap


Start of evaluatie van een (groot) project


Analyse en acties naar aanleiding van medewerker tevredenheid

Ben jij of is je team of organisatie toe aan een prikkel en ben je benieuwd naar wat Cactus voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Ben jij benieuwd naar ervaringen van anderen met Cactus? En welke vruchten zij van hun training, coaching of advies hebben geplukt? Lees hier referenties van klanten.