coaching

Heb je het idee vast te zitten en wil je graag verder?

Met een individueel coachtraject neem jij verantwoordelijkheid voor wat je doet. Je wilt het beste uit jezelf halen, die volle 100%. Als coach helpt Cactus je dilemma’s te onderzoeken en te doorgronden en manieren te vinden om hier mee om te gaan. Steeds vanuit een persoonlijke, praktische en prikkelende werkwijze.

Je kunt jouw omgeving en context vaak alleen veranderen door je eigen gedrag te veranderen. Dat is dan ook de focus: wat kun jij zelf anders doen om je situatie te veranderen? Cactus daagt je met opdrachten uit om met nieuw gedrag te experimenteren in je dagelijkse praktijk. Coaching is maatwerk. In een vrijblijvend intakegesprek verkennen we je vraag en bepalen we een coachtraject.

Denk bijvoorbeeld aan coachingvragen over:


De samenwerking met je collega’s


Je loopbaan en jouw kwaliteiten


Persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap

Wil je meer bereiken met je team?

Met teamcoaching kun je jouw team de impuls geven die nodig is om (weer) fijn samen te werken en resultaten te behalen. Cactus begeleidt je en helpt je aan manieren en (omgangs)vormen die eerlijke en respectvolle communicatie bevorderen en tegelijkertijd scherpte aanbrengen. Daarmee bereik je resultaten. Vaak heb je genoeg aan verdieping van een dag en soms wil je net iets meer.

Denk bijvoorbeeld aan teamcoaching wanneer:


Je start met je team en je benieuwd bent naar de kwaliteiten, ambities en talenten en hoe je die slim in kunt zetten


Je merkt dat de groepsdynamiek in een negatieve spiraal terecht is gekomen en je handvatten wilt om hier weer uit te komen


Je als team een nieuwe uitdaging hebt gekregen en je wilt weten hoe je hier krachtig mee om kunt gaan

Ben jij of is je team of organisatie toe aan een prikkel en ben je benieuwd naar wat Cactus voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Ben jij benieuwd naar ervaringen van anderen met Cactus? En welke vruchten zij van hun training, coaching of advies hebben geplukt? Lees hier referenties van klanten.