Over mij

Jan Simon Brouwer

Als boerenzoon, opgegroeid op het Friese platteland, heb ik een no-nonsense opvoeding gekregen. Dit heeft mijn basis gevormd: ik steek de handen uit de mouwen en noem het beestje bij z’n naam.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik bij de Rijksoverheid en provinciale overheid en bij verschillende organisaties in het buitenland diverse functies vervuld. Daar heb ik met veel mensen en organisaties gewerkt. Hier heb ik gemerkt dat er vaak veel inhoudelijke expertise en drive aanwezig is. Toch verloopt de samenwerking in organisaties niet altijd optimaal. Hierdoor bereiken individuen, teams en organisaties niet het maximale haalbare, de volle 100%.

Daar wilde ik graag verandering in aanbrengen. Daarom heb ik besloten me in 2012 volledig te richten op het vak van trainer/coach. Tijdens mijn vakopleiding tot trainer en in mijn ervaring als trainer/coach ben ik erachter gekomen waar ik goed in ben: verbinden. Op een persoonlijke, praktische en prikkelende manier.

Mijn droom is uitgekomen door mijn eigen bureau op te richten. Hiermee kan ik vanuit passie en in vrijheid waarde toevoegen voor mijn klanten. Dat geeft mij iedere dag weer energie.